Interparking Boulevard een van de drie beste nieuwe parkeergarages in Europa

Interparking Boulevard is tijdens het EPA congres in Brussel uitgeroepen tot een van de drie beste nieuwe parkeergarages in Europa.

De parkeergarage in Scheveningen is onderdeel van de herontwikkeling van het noordelijke deel van de boulevard in Scheveningen.

Interparking Boulevard bevindt zich in een architectonisch gebouw waar ook winkels en horeca gevestigd zijn. De garage biedt plek aan 700 voertuigen. Daarnaast heeft de garage brede rijbane en parkeervakken en een voetgangersingang met een ruime ontvangsthal. Het dak is groen en voorzien van 290 zonnepanelen. De stroom die hieruit voortkomt wordt verdeeld over alle energiezuinige installaties van de parkeergarage waaronder de verlichting, ventilatie en de elektrische oplaadpunten.

Naast Interparking Boulevard waren ook Interparking Confluence, uit de Belgische stad Namen en Parking Termini Train Station uit Rome genomineerd. De vakjury beoordeelde de drie parkeergarages op onder meer locatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid. Interparking Confluence is verkozen tot de beste nieuwe parkeergarage in Europa en daarmee de winnaar van de award.

Scroll naar boven