Hudson’s Bay Amersfoort krijgt nieuwe bestemming

Het voormalige Hudson’s Bay winkelpand in Amersfoort, waar voorheen V&D was gevestigd,  is verkocht aan Reshape Properties voor herontwikkeling naar woon- en winkelruimte.

Kledingformule The Sting Companies en discounter Action hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van winkelruimte in het object. Eerder kocht ReShape voormalige V&D panden in Rijswijk en Dordrecht aan voor herontwikkeling.  

Reshape Properties zal het pand, een rijksmonument uit 1934 aan de Utrechtsestraat 27 in Amersfoort, herontwikkelen naar mixed-use gebruik van woningen en retail. In het najaar van 2022 zullen drie retail units worden opgeleverd. The Sting Companies en Action huren respectievelijk een unit van 4.800 m² en van 1.212 m². De derde winkelruimte van 1.760 m² is nog beschikbaar.

Tijdens de transactie werd verkoper commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. CBRE adviseerde Reshape Properties bij de verhuurtransacties. KroesePaternotte adviseerde The Sting Companies.

Scroll naar boven