Horecaruimtes in gebouw Valley aan de Zuidas volledig verhuurd

In het gebouw Valley aan de Zuidas in Amsterdam hebben zes restaurants huurcontracten afgesloten.

Daarmee is een oppervlakte van 2800 m2 verhuurd. Zes restaurants hebben getekend en een is al geopend. De overige vijf zijn van plan vóór de zomer hun intrek in Valley te nemen. De Pizzabakkers ging in februari al open. Verder zijn er Ferilli’s, Yuan’s Hot Pot, Cora Delicatessen, die allemaal al andere vestigingen in Amsterdam hebbe. Nummer zes is Nela, de nieuwe onderneming van internationaal bekende chef-koks Hari Shetty en Ori Geller in samenwerking met de Britse ondernemer Gilad Hayeem.

Op de begane grond en op de 26ste en 27ste verdieping van Valley zal Co van der Horst in samenwerking met het vooraanstaande Italiaanse designmerk Molteni&C een high-end flagshipstore openen. Deze flagshipstore op de bovenste twee verdiepingen van het gebouw biedt ruimte aan een exclusief restaurant en een bar, ‘Green Gastrobar,’ gehost door Peter Lute. Green Gastrobar biedt op deze hoogte uitzicht over de stad.

Valley, ontworpen door Winy Maas (MVRDV) is een in het oog springend gebouw aan de Amsterdamse Zuidas. Het project beschikt onder andere over een voor iedereen toegankelijke binnentuin die is ontworpen door tuinarchitect Piet Oudolf. Valley biedt een uitzonderlijke mix van wonen, werken, dineren, winkelen, ontspanning, sporten en inspiratie.

 

Scroll naar boven