HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heropent na grote verbouwing

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier wordt vandaag feestelijk heropend na een grootschalige verbouwing.

Op de plek waar HNK (Het Nieuwe Kantoor) twaalf jaar geleden zijn allereerste locatie opende, sluit het interieurontwerp nu naadloos aan op de nieuwe visie van het flexibele kantorenconcept. Hierin draait alles om duurzaamheid, well-being, gemak en hospitality. HNK is onderdeel van vastgoedbelegger NSI.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier staat in de gelijknamige buurt vlakbij de Erasmusbrug. Het interieurontwerp van het kantoor is ontwikkeld door de internationale designstudio TANK. De eyecatcher is de iconische lichtgroene trap in het midden van de ruimte, die openheid creëert en de begane grond op natuurlijke wijze verbindt met de entresol en de eerste verdieping. De gekozen materialen zijn verrassend en duurzaam met een sterke focus op circulariteit.

Co-working space

De faciliteiten van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier stimuleren verschillende manieren van werk, zoals een co-working space met curved screens en refurbished Herman Miller stoelen, een podcast studio met hoogwaardige apparatuur en een uitgebreid restaurant met bar. De meeting rooms zijn speciaal ingericht op het doel van de vergadering: van een belangrijke board meeting tot een creatieve brainstorm met uitzicht op de lobby.

Robert Sparreboom, Head of HNK: ‘Dit is de volgende locatie waar we al onze kantooroplossingen via het HNK platform kunnen aanbieden, van topkwaliteit meeting rooms en co-working plekken tot flexibele fullservicekantoren. Als onderdeel van kantorenbelegger NSI zetten we de doorontwikkeling van HNK voort en investeren we in duurzaamheid en dienstverlening op goed bereikbare locaties.’

Scroll naar boven