Hema naar nieuw winkelgebied Marktveldplein in Vught

Hema heeft een huurovereenkomst gesloten met Green Real Estate voor de huur van een winkel in het nieuwe, duurzame woon-winkelgebied Marktveldplein in Vught.

 

Na de oplevering van de nieuwbouw eind dit jaar verhuist Hema van de Marktveldpassage 31 naar het Marktveldplein. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 650 m2.  “We zijn blij dat wij ons als één van de eersten kunnen huisvesten in het nieuwe complex. Het is een plek die op een duurzame manier tegemoetkomt aan hedendaagse wensen en behoeften op het gebied van wonen, winkelen en recreëren”, aldus Cécile van Leerdam, manager vastgoed Nederland van de Hema.  

De nieuwe Hema komt in nieuwbouwcomplex Het Raadhuys, een woon-winkelcomplex met 62 appartementen en penthouses en negen winkels. Na de oplevering zullen ook Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en een nieuwe horecalocatie worden gehuisvest op de begane grond van het Raadhuys. De Hema komt pal naast de Albert Heijn. 

Marktveldplein is een ontwikkeling van Green Real Estate en wordt gerealiseerd in samenwerking met ontwikkelaar Bouwaccent en bouwer BurgtBouw. Het totale plan voor het Marktveldplein omvat twee complexen met in totaal 87 woningen, een ondergrondse parkeergarage, 12 winkels, twee horecabedrijven en een groene daktuin op de supermarkt.

Scroll naar boven