Haarkliniek opent vestiging in getransformeerde school in Enschede

Nielsen Haarkliniek heeft een langjarige huurovereenkomst getekend in het geplande gezondheidscentrum aan de Buurserstraat in Enschede.

Nielsen neemt circa 365 m² maatschappelijke ruimte, inclusief algemene ruimte, in gebruik aan de Buurserstraat 250.

Het voormalige schoolgebouw heeft drie bouwlagen en wordt getransformeerd tot een zeer duurzaam en hoogwaardig gezondheidscentrum met energielabel A+++. De totale oppervlakte van het gebouw is 3408 m², dat zich bevindt op bedrijventerrein De Reulver.

Grensstreek

Haarkliniek Nielsen Haarkliniek bestaat sinds 2019 en is gevestigd in Den Haag. Zoals in vele sectoren ligt de focus van bedrijven vaak in het westen van het land en vestigen zij zich voornamelijk in de Randstad. ‘Om het makkelijker te maken en vanwege de enorme potentie in het Oosten van het land, geloven wij dat we de grensstreek kunnen bedienen door ons te vestigen in Enschede,’ aldus de heer Ercan Kaya, eigenaar van Nielsen Haarkliniek.

De haarkliniek doet hoogwaardige haartransplantaties en nazorg. Consult, behandeling en nazorg gebeuren in de kliniek door ervaren haarimplantatiespecialisten. In 2024 opent Nielsen naar verwachting de tweede vestiging in Nederland.

Gezondheidscentrum

Naast Nielsen Haarkliniek, zal het gebouw ook in gebruik worden genomen door onder meer drie huisartsenpraktijken, een apotheek, prikpost, fysiotherapeut, tandarts, tandprothetiek en een psycholoog.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Scroll naar boven