Gebruiker Zadkine koopt eigen pand in Hoogvliet

Het onderwijsgebouw van Zadkine, plaatselijk bekend als Campusplein 16 te Hoogvliet Rotterdam, is door de Gemeente Rotterdam verkocht aan de zittend huurder, Zadkine.

Zadkine verwerft de locatie voor de voortzetting van het huidige gebruik: opleiden van mensen voor defensie, handhaving, politie en beveiliging.
Het gebouw van circa 4300 m² maakt onderdeel uit van het Campus complex Hoogvliet. Campus Hoogvliet is een unieke plek waar onderwijs en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Het sluit aan op de leefwereld van de jongeren, waarbij de Campus niet alleen ruimte biedt voor wonen en onderwijs, maar ook voor sport, cultuur, stageplaatsen en werk.

Veiligheid en Beveiliging

In het gebouw aan de Campusplein 16 worden opleidingen op het gebied van Veiligheid en Beveiliging gegeven. Zadkine werkt hierin nauw samen met Politie, Stadstoezicht, Defensie en particuliere beveiligingsbedrijven, zodat de opleidingen goed aansluiten bij de wens van het bedrijfsleven. Daarnaast geeft de Veiligheidsacademie cursussen en (maatwerk)trainingen aan particulieren en bedrijven.
Zadkine werd bijgestaan door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting. De gemeente Rotterdam werd juridisch begeleid door Pillar notarissen en commercieel geadviseerd door BRiQ real estate.

Scroll naar boven