GARBE verkoopt kantoorgebouw in Houten

GARBE Institutional Capital heeft voor één van haar fondsen een kantoorgebouw in Houten verkocht aan Jongerius Invest.

Het object ligt aan De Molen 48 en beschikt over 4.841 m² kantoorruimte en 72 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw bevindt zich op kantorenpark ‘De Molenzoom’, nabij de Rondweg en het NS Station van Houten. De opvallende gevel en architectuur maken het gebouw tot een herkenbaar symbool van de stad.

Jongerius Invest voegt het gebouw toe aan haar beleggingsportefeuille en onderzoekt wat de beste invulling is voor deze locatie. Voor het bedrijf staat bij ontwikkeling en realisatie het respect voor mens en milieu voorop. Duurzaam bouwen is bij elk project het uitgangspunt.

GARBE biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van logistiek, retail, woningen en kantoren. Van portefeuille-, investerings-, asset- en property management tot projectontwikkeling. Met de ervaring van meer dan 50 jaar en meer dan 350 medewerkers op 17 locaties in elf landen, beheert GARBE een vastgoedvermogen van €11,75 mrd.

Namens verkoper heeft Ans de Wijn bedrijfshuisvesting de transactie commercieel begeleid. BarentsKrans en Deloitte traden op als juridisch en fiscaal adviseur.

Scroll naar boven