GaragePark opent garageboxen in Terneuzen

GaragePark heeft 74 nieuwe garageboxen beschikbaar op zijn derde Zeeuwse locatie.

GaragePark lanceert vrijdag officieel zijn park met opslagboxen aan de Lange Reksestraat 29 op bedrijventerrein Handelspoort in Terneuzen. Op het park heeft het bedrijf 74 garageboxen van zowel 21 als 29 m² meter gebouwd. Na Middelburg en Hulst is dit het derde park dat GaragePark in de provincie Zeeland opent, zodat nog meer ondernemers uit de regio toegang krijgen tot werk- en opslagruimte.

In de havenstad organiseert GaragePark morgen een open dag voor geïnteresseerde huurders. Tijdens deze dag kunnen gasten kennismaken met de faciliteiten die GaragePark biedt, de boxen bekijken en vragen stellen aan adviseurs van de organisatie.

Kwaliteitseisen

Mede door de uitgebreide veiligheidsmaatregelen die de marktleider getroffen heeft, wordt ruimschoots voldaan aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat. Zo is iedere box voorzien van camerabewaking met meldkameraansluiting en inbraak- en brandalarmen. Daarnaast is het park 24 uur per dag toegankelijk en goed te bereiken voor ondernemers uit de hele regio.

Met de opening van het gloednieuwe park in Terneuzen opent GaragePark zijn elfde park van 2023. Toch stopt de zoektocht naar nieuwe kavels hierbij niet, om zo te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar toegankelijke werk- en opslagruimten.

Van bouw tot verhuur

Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan vijfduizend garageboxen verspreid over ruim 45 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark zijn op alle locaties te huur en op enkele parken nog te koop.

Scroll naar boven