GaragePark opent eerste park in Twente

Vrijdagochtend 6 oktober opent GaragePark een park met garageboxen aan de Steenzoutweg op bedrijventerrein Twentekanaal Zuid II in Hengelo.

Op het park bouwde GaragePark in totaal 88 boxen in drie varianten, die per direct te huur zijn. Hiermee komt de marktleider tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimten in de regio.

Sleutels

Tijdens deze dag ontvangen huurders hun sleutel en kunnen geïnteresseerden de verschillende boxen van 16, 18 en 21 m² bekijken. ‘Met ons eerste park in Twente bereiken we een mooie mijlpaal’, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark.

De boxen op GaragePark Hengelo zijn enkel beschikbaar voor verhuur. Vanwege de ligging tussen Hengelo en Enschede, is het park via de A35 zeer goed bereikbaar vanuit Nederland én Duitsland.

Opslag- en werkruimte

Net als op alle andere parken beschikken de boxen op GaragePark Hengelo over een eigen inbraak- en brandalarm met meldkameraansluiting. Bovendien zijn ze 24/7 toegankelijk en hebben ze duurzame verlichting, sanitaire voorzieningen en een eigen postbus. Venema: ‘Ik omschrijf ons aanbod liever als opslag- en werkruimten dan garageboxen, omdat startende ondernemers daarvanuit echt hun business kunnen runnen.’

Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4000 garageboxen verspreid over ruim 46 parken in Nederland.

 

Scroll naar boven