Foruminvest verhuurt Ahoy-hotel voor ibis Styles

Foruminvest heeft het bij Rotterdam Ahoy te bouwen hotel verhuurd aan de Duitse HR Group.

De bouw van het hotel met 250 kamers direct naast de hoofdentree van Rotterdam Ahoy start dit voorjaar. Het business en leisure hotel is langjarig verhuurd aan het Duitse HR Group. HR Group zal een Ibis Styles gaan exploiteren en heeft daarvoor een franchiseovereenkomst gesloten met Accor. HR Group exploiteert zo`n 80 hotels in Europa.

“In de afgelopen periode heeft Foruminvest het Ahoy-hotel ontwikkeld en we beschikken inmiddels over een onherroepelijke Omgevingsvergunning. Met HR Group hebben we een sterke en deskundige hotelexploitant aan het project verbonden”, aldus Foruminvest-directeur Aerjen Koeneman. Foruminvest heeft een aantal verschillende hotelontwikkelingen in binnen- en buitenland van drie tot vijf sterren en zoekt actief naar uitbreiding van de ontwikkelportefeuille.

Rotterdam Ahoy heeft al lange tijd de wens om een hotel naast haar congrescentrum te krijgen. Bij de organisatie van (internationale) zakelijke evenementen, als grootschalige concerten en andere evenementen bestaat veel vraag naar hotelovernachtingen. De oplevering is voorzien kort na de zomer van 2023.

Scroll naar boven