Flex-kantoor in Zuidtoren bij station Hoofddorp

Infinit Space heeft een overeenkomst getekend met Bryant Park Services voor een flex-kantoor in de Marathon’s Zuidtoren in Hoofddorp.

Infinit Space lanceert aan de Taurusavenue 1-41 een nieuwe flexwerkplek onder de merknaam ‘beyond Zuidtoren’. In de eerste fase wordt 1.200 m2 in gebruik genomen. Wybo Wijnbergen, CEO en medeoprichter van Infinit Space: “We zijn verheugd om samen te werken met Marathon Asset Management en BNP Paribas Real Estate aan wat een schitterend flex-kantoor gaat worden in de iconische Zuidtoren. Na een succesvolle lancering in London van Aldgate Tower en Kingsbourne House in de afgelopen vijftien maanden, markeert dit nieuwe partnerschap de eerste stap van het merk ‘beyond’ buiten Londen; wat is een betere plek om dit nieuwe hoofdstuk te markeren dan dit gebouw in de regio Amsterdam.”

Infinit Space zal de werkruimte ontwerpen en uitrusten met software, die de gebruikers meer services en gemak oplevert. Tevens is het bedrijf verantwoordelijk voor de marketing van de locatie. De Zuidtoren is de afgelopen twee jaar gerenoveerd en verduurzaamd. Het gebouw heeft sinds de vernieuwing een Breeam Excellent en een A+++ energielabel.

 

Scroll naar boven