Exclusieve fitnessclub huurt in Tower Ten

CBRE Investment Management heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Urban Gym Group voor de huur van 750 m² op de eerste en tweede verdieping van Tower Ten, onderdeel van WTC Amsterdam op de Zuidas.

Op deze locatie, pal naast business en conference center Hoff Amsterdam, opende Urban Gym Group onlangs TrainMore, een concept dat specifiek gericht is op urban professionals. De gym in Tower Ten is aangemerkt als een exclusieve ‘Black Label Club’, wat betekent dat de club is uitgerust met faciliteiten gebaseerd op de laatste trends en innovaties in de fitnesswereld. De opening van de gym in Tower Ten markeert de 29ste vestiging van TrainMore.

De komst van TrainMore is een nieuwe uitbreiding van de mix aan faciliteiten en voorzieningen in WTC Amsterdam. Naast food- en horecaconcepten omvat dit digitale connectiviteit en services zoals kinderopvang, webcast en webinar support. Na de zomer opent Hoff Amsterdam in Tower Ten een nieuw business en conference center op de tweede, derde en vierde verdieping.

Tower Ten is inmiddels voor 85% verhuurd met nog zo’n 7.000 m² kantoorruimte beschikbaar. De kantoortoren is een belegging van het Nederlandse kantorenplatform dat wordt gemanaged door CBRE Investment Management. CBRE IM is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg. 

Scroll naar boven