Eurostars opent een hotel in het project The View of Rotterdam

Eurostars Hotel opent in het eerste halfjaar van 2025 een vijfsterrenhotel met 188 kamers op de bovenste verdiepingen van The View.

Het gebouw verrijst in het Rijnhavendistrict en meet 11.000 m². De gehele View of Rotterdam is een ontwikkeling van 100.000 m² met woningen, kantoren en winkels. Het gebouw waarin het hotel komt telt twaalf verdiepingen en twee parkeerlagen onder het gebouw. Het hotel komt op de bovenste zeven verdiepingen alsmede delen van de begane grond en de eerste verdieping.

The View heeft een oostelijk en een westelijk gebouw. Het westelijk deel, Bay House, krijgt 110 appartementen. Daar komt ook het grootste en duurste appartement van Rotterdam, The Box, met bij elkaar drie verdiepingen en een privélift. De oplevering van Bay House staat gepland voor later dit jaar.

Eurostars Hotel Company maakt deel uit van de Hotusa Group, dat 250 hotels runt in 17 landen onder de volgende zes namen. Eurostars Hotels, Aurea Hotels, Exe Hotels, Ikonik Hotels, Crisol Hotels en Tandem Suites.

 

Scroll naar boven