EuroParcs vestigt nieuw hoofdkantoor in Amersfoort

EuroParcs Group verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort, waar het gaat huren in het voormalige kantoorgebouw van VolkerWessels.

De internationale ontwikkelaar en beheerder van vakantieparken heeft een overeenkomst getekend voor de huur van 4800 m² kantooruimte aan Podium 9 in Amersfoort Vathorst. De verhuizing stelt EuroParcs in staat invulling te geven aan hun internationale groei- en duurzaamheidsambities. 

CEO EuroParcs Group Wouter Vos: ‘Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we in Apeldoorn gevestigd geweest. Het nieuwe pand is toekomstbestendig, duurzaam, goed bereikbaar met het OV en de auto.’

Energielabel A+

Kantoorgebouw Podium 9 is gelegen op loopafstand van NS-station Amersfoort Vathorst. Het gebouw beschikt over circa 4800 m² verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over zes verdiepingen, met 196 parkeerplaatsen. Het pand is volledig duurzaam ontwikkeld en beschikt over een energielabel A+.

EuroParcs zal voor het einde van het jaar intrek nemen in het gebouw. EuroParcs werd integraal op strategisch, technisch en commercieel gebied door CBRE geadviseerd. Verhuurder werd bijgestaan door Van Gool Elburg.

Scroll naar boven