Eurail nieuwe huurder in groene kantoortoren Wonderwoods

Eurail huurt kantoorruimte in Wonderwoods, de twee groene woon- en kantoortorens, die door ontwikkelaar G&S& worden gerealiseerd aan de Utrechtse Croeselaan.

Hiermee krijgt Eurail vanaf 1 juli volgend jaar heel toepasselijk een kantoorlocatie op steenworp afstand van station Utrecht Centraal. Eurail, het bedrijf achter de Interrail- en Eurailpassen, wordt huurder van de gehele vijfde verdieping van het elf verdiepingen tellende kantoorgebouw van MVSA-architect Roberto Meyer.

De verdieping telt 2.230 m2 en is voorzien van vides en daktuinen. Het 160-koppige team dat gaat over de verkoop, marketing, distributie en klantenservice van de Interrail- en Eurail-Passes, zal de ruimte in gebruik nemen.

Wonderwoods bestaat uit twee groene torens van 105 en 70 meter hoog met in totaal zo’n 1,5 hectare aan verticaal bos. De gebouwen zullen ruimte bieden aan 167 koopwoningen, meer dan 252 huurwoningen en zo’n 15.000 m² kantoorruimte. Wonderwoods wordt in de zomer van 2024 opgeleverd.

De huurovereenkomst tussen Eurail en Wonderwoods Development werd op woensdag 29 november getekend op de bouwlocatie in het Utrechtse Beurskwartier. Het kantoor is eigendom van ASR Dutch Mobility Office Fund, dat ook PlayLab, vier commerciële ruimtes en de parkeergarage onder beide torens koopt.

G&S& is in het commerciële traject met Eurail bijgestaan door het makelaarsteam van JLL collegiaal met CBRE en BOLD real estate solutions. Juridisch advies is geleverd door Habraken Rutten Advocaten. A.s.r. real estate is in de transactie met Eurail bijgestaan door haar adviseur Van Gool Elburg.

Scroll naar boven