Elektramat huurt complex op XL Businesspark in Almelo

GLP heeft een huurovereenkomst met Elektramat op het XL Businesspark in Almelo gesloten. Het betreft een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex aan het Columbus 9 in Almelo.

GLP kocht het perceel vorig jaar juli voor € 47,3 miljoen, zo meldt het Kadaster. Het complex, ontwikkelt door Daytona Development, zal bestaan uit circa 32.341 m² magazijnruimte, circa 1048 m² kantoorruimte, circa 3025 m² mezzanine en zal beschikken over 238 parkeerplaatsen. Het complex is momenteel in aanbouw en de verwachte oplevering staat gepland op 1 september van dit jaar.

De huurder, Elektramat, biedt elektromaterialen en is al jaren actief als groothandel op het gebied van de elektrotechniek voor de professional en particulier. Elektramat opereert als webshop met een breed assortiment elektromaterialen en levert alle bestelde producten op een locatie naar keuze af.

GLP en Daytona Development zijn bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. De huurder is geadviseerd door Boers & Lem Vastgoedconsultants.

Scroll naar boven