D&S Groep en Welgelegen kopen huurappartementen in Bay House in Rotterdam

D&S Beleggingen, onderdeel van de D&S Groep, kocht deze week samen met Welgelegen Monumenten, onderdeel van Perridon Holdings,  22 appartementen in het Rotterdamse Bay House.

Dit nieuwbouwproject aan de Rotterdamse Rijnhaven bevindt zich tegenover de Wilhelminapier. Bay House bestaat uit circa 88 koopappartementen en 22 huurappartementen. D&S Groep en Welgelegen Monumenten hebben alle 22 appartementen aangekocht.

‘Het gaat in totaal om een metrage van totaal 1576 m²,’ vertelt John van Doorn, directeur van de D&S Groep. ‘We gaan twee typen appartementen verhuren op de tweede, derde en vierde verdieping van dit robuuste gebouw. Duurzame appartementen, want Bay House haalt de warmte én koude uit de grond met een wko-installatie, zodat je zonder gas het huis kunt verwarmen en koelen.’

Pieter de Boer, directeur Welgelegen Monumenten: ‘De toekomstige huurders mogen gebruikmaken van bijzonder ingerichte gezamenlijke ruimtes van de Bay House, zoals de exclusieve tuin op het dak. Terrasjes, hippe restaurants en theaters zijn er binnen handbereik.’ De geplande opleverdatum van de huurappartementen is 1 december 2023.

D&S Groep en Perridon Holdings bouwen naast hun eigen portefeuilles sinds 2018 samen aan een strategische vastgoedportefeuille in de omgeving van Rotterdam en in Zuid-Limburg.

Scroll naar boven