Drie winkels verhuurd in Bakkerstraat in Utrecht

In de Bakkerstraat op nummer 21 en 23 zijn afgelopen maand twee nieuwe winkels geopend. Ook Bakkerstraat 9 is verhuurd.

De Bakkerstraat ligt tussen de Oudegracht en de Lange Elisabethstraat en is een van de meest bezochte winkelstraten in het centrum van Utrecht. ‘De straat werd extra hard getroffen in de afgelopen twee jaren, maar de leegstand neemt nu weer af’, aldus Jeroen Brouwer van JB Retail.

Bakkerstraat 23 is verhuurd aan Little Wonderland, een online platform voor Koreaanse verzorgingsproducten. Het is de eerste fysieke winkel van het merk in Nederland. De totale oppervlakte van de winkel bedraagt 178 m² vvo, verdeeld over de begane grond met 90 m² en twee verdiepingen.

Ondergoedmerk Triumph heeft zijn deuren geopend aan de Bakkerstraat 23. Triumph biedt hier naast het eigen assortiment ook merken als Sloggi, Triaction (sportbh’s) en Florale aan. Het pand is kortgeleden gerenoveerd. De winkel heeft een totale oppervlakte van 202,3 m², waarvan 102 m² op de begane grond.

Het nieuwe foodconcept Paul’s Pizza zal deze zomer zijn deuren openen aan de Bakkerstraat 9. Eerder waren de verse vegan pizza’s al online te bestellen. Vorig jaar werden de Bakkerstraat 9 en 11 verkocht aan Bomvast. Na een grote verbouwing is Paul’s Pizza straks dus ook open voor afhaal. De winkel heeft een oppervlakte van 46 m² op de begane grond en 35 m² in de kelder.

De verhuurders van de Bakkerstraat 9, 21 en 23, particuliere beleggers, werden bij deze transacties geadviseerd door JB Retail. Huurder Triumph werd begeleid door Metz Vastgoed.   

Scroll naar boven