Drie nieuwe huurders in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

Eigenaar NSI heeft drie huurovereenkomsten gesloten voor bij elkaar ruim 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier aan het Vasteland in Rotterdam.

Het gaat om YMA Sports, FRMWRK en Adecco die hun intrek nemen op Vasteland 78.

YMA Sports opent op de begane grond haar tweede vestiging in Rotterdam. De commerciële ruimte van circa 650 m² wordt een moderne personal trainingsruimte met een lunchroom. De huurders van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier kunnen straks ook gebruikmaken van deze sportfaciliteiten. 

FRMWRK huurt circa 260 m² kantoorruimte op de tweede verdieping. Deze e-commerce partij uit Rotterdam is gespecialiseerd in webshop development en online marketing. Op de eerste verdieping heeft Adecco een huurovereenkomst gesloten voor circa 110 m² kantoorruimte. Adecco is onderdeel van HR-dienstverlener Adecco Groep.   

Vernieuwd HNK concept

De begane grond en entresol van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier worden de komende maanden verbouwd. Het nieuwe ontwerp sluit volledig aan bij de recent vernieuwde HNK-beleving. Op de begane grond vind je de receptie, een co-working zone en het eigen horecaconcept The Social. Daarnaast komen op het entresol verschillende meeting rooms en een podcaststudio. 

NSI werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Briq Real Estate en CBRE.

Scroll naar boven