DHG verhuurt Smartlog Rotterdam 6 aan Seko

Een halfjaar voor de oplevering van Smartlog Rotterdam 6 heeft DHG de laatst beschikbare ruimte verhuurd aan Seko Logistics.

Seko huurt DC1 van Smartlog Rotterdam 6. Het bedrijf biedt complete supply chain solutions, en is gespecialiseerd in transport, logistiek en warehousing. Het nieuwe warehouse van Seko bestaat uit 18.692 m² bedrijfsruimte, 1728 m² mezzanine en 349 m² kantoorruimte.

Smartlog Rotterdam 6 staat aan de Bunschotenweg 138–160 in de Rotterdamse Waalhaven en bestaat uit twee DC’s van in totaal ruim 40.000 m². DC2 is begin dit jaar verhuurd aan GTS Group en Wrist-Klevenberg. Smartlog Rotterdam 6 is nu volledig verhuurd.

Begin dit jaar is DHG gestart met de bouw van Smartlog Rotterdam 6 aan de Bunschotenweg in het Waalhavengebied en eind van het jaar zal de oplevering van de Smartlog plaatsvinden. Het hoogwaardige distributiecentrum staat bij distributiepark Botlek naast de A15 (Europoort–Rotterdam–Nijmegen), die een snelle verbinding heeft met de A4 en de A16. Het DC staat naast de barge-terminal van UWT. Door een samenwerking met UWT kunnen containers vanaf de Maasvlakte via een directe barge-verbinding tot voor de docks worden afgeleverd, zonder gebruik te maken van vrachtwagens. Dit resulteert in aanzienlijk lagere kosten voor de huurder, een verminderde filedruk op de A15 en een significante verlaging van de CO2-uitstoot.

Seko Logistics werd tijdens de transactie geadviseerd door 1530 Real Estate.

Scroll naar boven