DHG verhuurt bedrijfsruimtes in Waalhaven

In de Rotterdamse Waalhaven heeft DHG drie huurovereenkomsten afgesloten in twee aansluitende bedrijfspanden voor in totaal 10.363 m².

De panden liggen aan de van Veenendaalweg 5 en 11-17 in Rotterdam. Eerder dit jaar kocht DHG beide bedrijfspanden in de Waalhaven, een gebied waar het bedrijf van oudsher erg actief is.

Xtra Materiaal & Xtra Services huurt de van Veenendaalweg 5 van 3.838 m², waarvan 2.307 m² bedrijfsruimte, 63 m² kantoorruimte en 1.468 m² buitenterrein. De huurovereenkomst is afgesloten voor de duur van 5 jaar. Xtra Materiaal is al ruim 30 jaar een Rotterdams allround professioneel verhuurbedrijf met een breed assortiment, van hoogwerker, steigers en hogedrukreinigers tot ladderliften.

De tweede huurder is AB COM Services, al ruim 12 jaar een gewaardeerde huurder van DHG. Dit bedrijf breidt haar ruimte uit met een gedeelte van het bedrijfspand aan de van Veenendaalweg 11. Het gehuurde bestaat uit 1.232 m² bedrijfsruimte en 145 m² mezzanine. AB COM Services is een onafhankelijk opererende onderneming die haar klanten veilige en betrouwbare logistieke diensten biedt in de vorm van op- en overslag van voornamelijk ruwe olie, geraffineerde aardolieproducten, biobrandstoffen en petrochemie.

Transportcentrale Rotterdam gaat het pand aan de van Veenendaalweg 17 huren. Dit gedeelte van 5.148 m² bestaat uit 1.053 m² bedrijfsruimte, 1.218 m² kantoorruimte, 900 m² overkapping en 1.977 m² buitenterrein. De huurovereenkomst is aangegaan voor een periode van 5 jaar. Transportcentrale Rotterdam is opgericht in 1973 en is inmiddels uitgegroeid tot een modern nationaal- en internationaal transportbedrijf.

Door deze drie transacties zijn beide panden geheel verhuurd. DHG werd bij deze transacties geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.

Scroll naar boven