Detailresult huurt nieuw distributiecentrum in Bleiswijk

Detailresult Logistiek heeft een langjarige huurovereenkomst met Next Level Development getekend voor een nieuwbouw distributiecentrum in Bleiswijk.

Deze ontwikkeling van 20.000 mmaakt onderdeel uit van de herontwikkelingslocatie Urban Logistics Campus A12 op het voormalige veilingterrein van de Greenery aan de Klappolder. Dit 33 hectare grote ‘brownfield’ bedrijventerrein zal de komende jaren toekomstbestendig worden herontwikkeld en biedt plaats aan de groeiambitie van Detailresult.

De onderneming is al gehuisvest op meerdere locaties in de regio, waaronder in één van de bestaande gebouwen aan de Klappolder. Het nieuwe gebouw wordt gebruikt als distributiecentrum voor toelevering aan en retourstromen van de ‘Dirk’ supermarkten. Detailresult heeft gekozen voor Bleiswijk vanwege de strategische ligging in het hart van de Randstad.

De nieuwbouw is ontwikkeld door Next Level Development uit Eindhoven, ontworpen door architectenbureau Olieslagers uit Nieuw Bergen en gerealiseerd door Wijnen Bouw uit Someren.

Scroll naar boven