De gemeente Rotterdam huurt kantoorruimte in Little C

De gemeente gaat 1100 m² huren in kantoorgebouw The Clark aan de Karl Weisbardstraat 221-241.

De in gebruik te nemen ruimte is verdeeld over de begane grond, 1ste en 2de verdieping. De overeenkomst omvat daarnaast acht parkeerplaatsen in de onderliggende stallingsgarage.

In het pand, direct naast het Erasmus MC, gaan diverse zorginstellingen met elkaar samenwerken. Deze samenwerking wordt de komende tijd verder vormgegeven.

Little C was in 2021 de winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs. Vooral de karakteristieke gebouwen in combinatie met de levendige groene straatjes en het horecapleintje maken worden geprezen. Het gebied heeft zich ontwikkeld tot een levendige en ondernemende community met onder andere Familiehuis Daniel Den Hoed, Old Scuola, Kula, Frame offices en expositieruimte Weisbard.

In Little C zit in totaal ruim 6000 m² kantoorruimte. Het aanbod is divers, van kleinere serviced offices vanaf 20 m² met flexibele huuropties (via Frame Offices) tot volledige kantoorvloeren van circa 600 m² die naar eigen inzicht in te richten zijn.

De transactie is in opdracht van de verhuurder door Parc Makelaars tot stand gebracht in collegialiteit met De Mik bedrijfshuisvesting. Molenaar Bedrijfshuisvesting heeft opgetreden namens de huurder.

Scroll naar boven