DB Cargo Nederland vindt nieuw onderkomen in Utrecht

DB Cargo Nederland heeft een huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte op de 3de en 4de verdieping van het kantoorgebouw aan het Franz-Lisztplantsoen 200 te Utrecht.

Verhuurder is MN Dutch Real Estate (MN DRE). Het bedrijf huurt circa 944 m² in het gebouw, genaamd Symphonie II.

DB Cargo is het grootste railtransportbedrijf van Nederland en verbindt iedere dag opnieuw treinen van de Nederlandse zeehavens met het Europese achterland. Ongeveer 75% van de treinen van DB Cargo rijdt elektrisch.

Kantoorpand de Symphonie II op de nieuwe locatie is voorzien van energielabel A. Het gebouw aan het Franz-Lisztplantsoen 200 combineert een stijlvolle architectuur met moderne voorzieningen en biedt zo een inspirerende werkomgeving.

PMT en BpfK

MN DRE belegt sinds 1948 in Nederlands vastgoed. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (BpfK) met een beheerd vermogen van ruim € 3,1 mrd.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad als adviseur op namens MN Dutch Real Estate. Namens de huurder DB Cargo trad Square Asset Management als adviseur op.

Scroll naar boven