Clipper Logistics huurt bedrijfsgebouw in Dordrecht

GXO-dochter Clipper Logistics plc heeft een huurovereenkomst gesloten voor bedrijfsruimte die Necron Group heeft ontwikkeld.

Het nieuw te bouwen bedrijvencomplex verrijst straks aan de Heliotroopring op Dordtse Kil 3. Bij de realisatie van dit zeer moderne en duurzame complex wordt gestreefd naar een Breeam Very Good-certificaat. Het bedrijfsgebouw zal bestaan uit drie geschakelde bedrijfsruimtes met een totaaloppervlak van circa 6400 m², voldoet aan alle moderne en hoogwaardige gebruikerseisen en wordt grotendeels gebouwd van bio-based materialen.

Aan de Stegge Twello heeft overeenstemming bereikt met Necron Group over de realisatie van het bedrijvencomplex in Dordrecht. De oplevering wordt verwacht in augustus van dit jaar.

Necron Group AG is een in Zwitserland gevestigde private vastgoed investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met projecten in ontwikkeling in meerdere Europese landen. Necron ontwikkelt kwalitatief hoogwaardig en investment grade logistiek vastgoed op multimodale locaties binnen Europa onder moderne architectuur en met inachtneming van de laatste duurzaamheidseisen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in de transactie op namens verhuurder Necron Group, collegiaal met CBRE Netherlands.

Scroll naar boven