CityLink nieuwe eigenaar van crossdock in Nieuw-Vennep

HighBrook Investors en Proptimize hebben de CityLink-portefeuille uitgebreid met een logistieke hal in Nieuw-Vennep.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 3,3 miljoen. De nieuwe aanwinst betreft een hal van ruim 4100 m2 aan de Roggestraat 24, in Nieuw-Vennep.  Het object, dat voorheen in handen was van De Raad Vastgoed uit Katwijk, beschikt over 3412 m² bedrijfsruimte, 401 m2 kantoor en 360 m2 mezzanine op een onderliggend perceel van 8200m2. Met deze aankoop versterkt CityLink wederom haar positie in Nieuw-Vennep, naast de al eerder verworven objecten.  

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijvenpark Spoorzicht Nieuw-Vennep, wat zich kenmerkt door de goede bereikbaarheid en ligging vlak bij Schiphol Airport. Het object is volledig verhuurd aan Sidhu Food, een wereldwijde groothandel in vlees, garnalen en Indiase specerijen. Vanuit deze locatie worden winkeliers en horecazaken in omliggende steden bevoorraad.  

CityLink werd tijdens de transactie geadviseerd door Story Real Estate (commercieel), Loyens & Loeff (Juridisch), Savills (technisch) en Hofstede (milieukundig). De verkopende partij De Raad Vastgoed werd geadviseerd door De Raad Makelaars.

 

Scroll naar boven