Circa 1200 m² verhuurd in Max & Moore-complex in Amsterdam-Noord

Being en COD hebben een huurovereenkomst met &Klevering en Rapid Circle gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg in Amsterdam-Noord.

Max & Moore ligt aan de noordwestkant van het IJ, tussen EYE en het NDSM-terrein, aan de Asterweg 15. Het nieuwe kantorencomplex zet in op een gezonde en natuurinclusieve werkomgeving.

In het gebouw Moore huurt &Klevering 330 m² op de begane grond. Het bedrijf ontwerpt originele Hollandse accessoires en objecten. De ontwerpers halen hun inspiratie uit moderne kunst en de hedendaagse vintage.

In het gebouw Max huurt Rapid Circle 860 m². Deze Microsoft Cloud-specialist is inmiddels gevestigd op zes locaties in Nederland, India en Australië.

Mei Architects and planners ontwierp de twee werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Max & Moore is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen verbinden de gebouwen met de stad en natuur.

In gebouw Max is nog 1500 m² beschikbaar en in Moore nog 1000 m². Beide gebouwen zijn eigendom van Amundi Immobilier. Being en COD verzorgen tot 2024 de verhuur.

Rapid Circle werd geadviseerd door DRS makelaars en NL real estate| Knight Frank heeft verhuurder geadviseerd. Ook voor &Klevering begeleidde NL real estate | Knight Frank verhuurder. NL real estate | Knight Frank heeft het gebouw in collegiale verhuur met CBRE.

Scroll naar boven