Certitudo start bouw Amstel Next in Amsterdam

Op donderdag 23 juni vierde Certitudo Capital samen met gemeente Amsterdam en andere stakeholders de start van de bouw van Amstel Next.

Certitudo Capital ontwikkelt in samenwerking met gemeente Amsterdam Amstel Next, een high-end kantoorgebouw in Amsterdams nieuwste stadswijk Amstel III aan Hettenheuvelweg 26. De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2024

Amstel Next is een toekomstbestendig kantoorgebouw van in totaal 9800 m². Het pand krijgt een flexibele indeling, een geavanceerd klimaat- en ventilatiesysteem, een restaurant in de plint voor de hele buurt, meerdere groene dakterrassen en zowel een Energielabel A++++ als Breeam-NL Excellent-certificering, op een steenworp afstand van het toekomstige Hondsrugpark.

Amstel III, voorheen een groot kantorengebied dat getransformeerd wordt in een gemengd stuk stad voor duizenden Amsterdammers, ligt ten zuiden van de Johan Cruijff Arena. In totaal komen er in Zuidoost tot 2040 30.000 nieuwe woningen bij, waarvan een groot aantal in Amstel III. Certitudo Capital realiseert 1600 van deze woningen en 29.000 m² kantoor. Er ontstaat met de nieuwe woon- en kantoorgebouwen een complete stadswijk inclusief scholen en andere voorzieningen, zoals sport en kinderopvang.

Scroll naar boven