CBRE IM verhuist naar vlaggenschip Tower Ten

CBRE IM en zusteronderneming Investment Accounting & Reporting (IA&R) verhuizen per mei 2023 naar Tower Ten, de nieuwste kantooruitbreiding van WTC Amsterdam op de Zuidas.

CBRE Investment Management (CBRE IM) en IA&R nemen hier twee kantoorverdiepingen van in totaal 3000 m² in gebruik. CBRE IM bundelt de volledige Nederlandse activiteiten op de 12e verdieping. De 11e verdieping zal IA&R gaan huisvesten, evenals gezamenlijke vergaderfaciliteiten.

Tower Ten is een belegging van het Nederlandse kantorenplatform dat wordt gemanaged door CBRE IM. De duurzaam (her)ontwikkelde kantoortoren Tower Ten is op 1 november opgeleverd. De toren telt 22 verdiepingen en omvat in totaal ruim 48.000 m² kantoorruimte, waarvan 17.000 m² de renovatie betreft van de voormalige D-toren van het WTC.

Rik Eertink, president EMEA Real Estate Division, CBRE Investment Management: ‘In Tower Ten hebben we de ruimte om teams die nauw samenwerken op dezelfde verdieping te huisvesten. Het kantoor ligt op een dynamische plek, biedt veel voorzieningen en faciliteiten en is goed bereikbaar. In onze investeringsstrategie staan duurzaamheid, gezondheid en welzijn op de eerste plaats, dus is het logisch dat we zelf kiezen voor een kantoor dat hieraan voldoet. Het is daarnaast voor ons ook van groot belang om een aantrekkelijke werkgever te zijn en te blijven, en huisvesting is hierbij een belangrijke factor.’

Scroll naar boven