Careyn huurt kantoorruimte in Rotterdam

Stichting Careyn heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met CK Capital Partners voor een kantoorruimte in de LOTUS Office Campus in Rotterdam Alexander.

Het kantoor heeft een oppervlakte van 1.685 m² en ligt aan de George Hintzenweg 81. De LOTUS Office Campus bestaat uit 4 kantoorgebouwen die via een binnentuin met elkaar zijn verbonden. De gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond van LOTUS C & E worden volgend jaar uitgebreid met restaurants, bars, auditorium, zakencentrum en een herontwikkeling van de voetgangersingang naar de algehele campus.

 

Het LOTUS kantorencomplex telt in totaal 35.000 m2 en 811 parkeerplaatsen en ligt op loopafstand van het intercitystation van Rotterdam Alexander. Ook grenst het aan de A20.

 

Careyn is een zorgorganisatie, die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van vooral kwetsbare ouderen. Rond februari 2023 zullen de centrale ondersteunende diensten van Careyn worden gehuisvest in LOTUS B.

 

JLL adviseerde de verhuurder CK Capital Partners in collegiale samenwerking met CBRE, Cushman&Wakefield en Parc Makelaars. Huurder werd aangedragen door Huurbieding.nl.

Scroll naar boven