C&A opent derde winkel in Arnhem-Centrum

C&A heeft een huurovereenkomst gesloten voor een pand van ongeveer 2.100 m2 in de binnenstad van Arnhem.

Het gaat om een winkel aan het Brouwersplein 19, midden in het hart van het herontwikkelde Musiskwartier. C&A start in mei met de verbouwing van de winkelruimte naar hun nieuwste concept en zal naar verwachting in juli de winkel openen.

“Wij moderniseren een groot aantal winkels om onze nieuwe merkbeleving voor de klant tot leven te brengen, zo ook in Arnhem-Centrum. De look en feel in onze nieuwe winkel zal vergelijkbaar worden met die van de verbouwde filialen in onder meer Amsterdam, Den Haag en Utrecht HC. De nieuwe winkel wordt meer dan alleen een plek om te shoppen. Door fashionitems, service en frisse designelementen samen te brengen, zorgen we voor verbinding en creëren we een omgeving waar klanten worden geïnspireerd en waar zij met plezier tijd willen doorbrengen”, aldus Mieke van Groningen, head of omniselling C&A Nederland. Met de komst van deze nieuwe winkel heeft C&A in totaal drie winkels in Arnhem. De andere winkels bevinden zich in de winkelcentra Kronenburg en in Presikhaaf.

Sinds de aankoop van het Musiskwartier door Varensa is in samenwerking met Colliers het winkelgebied (22.500 m2) herontwikkeld. Zo zijn winkels samengevoegd, nieuwe huurders als Intertoys, Hema, en Action aangetrokken en zijn de bestaande overeenkomsten met huurders als Zeeman, Cosmo en Waar verlengd en/of uitgebreid. “Het succes van de herontwikkeling laat zich aflezen aan de mooie prestaties van onze huurders en bezoekersaantallen die van eind 2019 tot heden bijna verdrievoudigd zijn, aldus projectleider Chris Lanting van Colliers.

Bij de aankoop van het winkelgebied door Varensa stond ruim 40% van de winkelruimte leeg. Op korte termijn verwacht Colliers de laatste nog beschikbare winkel (400 m2) te kunnen verhuren.

Scroll naar boven