Burger Logistic Services huurt in Eemhaven

Logistieke speler Burger Logistic Services, onderdeel van Royal Burger Group, heeft besloten om Prologis Park Eemhaven DC3 in Rotterdam te huren.

De bedrijfsfaciliteit is strategisch gelegen aan Distripark Waalhaven/Eemhaven in de Rotterdamse haven en bestaat uit 8.500 vierkante meter. Met een directe aansluiting op Europa’s grootste containerterminal en toegang tot de rest van Europa via wegen, spoor- en binnenvaartverbindingen, kan Burger Logistic Services haar dienstverlening verder optimaliseren en klanten optimale oplossingen bieden.

Het pand meter heeft onlangs een upgrade gekregen op het gebied van duurzaamheid. Het dak is volledig bedekt met een 826 kWp zonnestroomsysteem, en in de hele faciliteit is LED-verlichting geïnstalleerd. Marijn van den Heuvel, Capital Deployment & Leasing bij Prologis voegt toe: ‘We zijn verheugd om deze nieuwe langdurige samenwerking met Burger Logistic Services aan te gaan en hen te helpen bij het opstarten van hun business met ons Prologis Essentials programma’.

Prologis werd bij deze transactie geadviseerd door Ooms makelaar.

Scroll naar boven