Brownies&downies opent lunchroom in Cityplaza Nieuwegein

Op zaterdag 14 oktober opent Brownies&downies zijn eerste vestiging binnen de Wereldhave-portefeuille in Cityplaza Nieuwegein.

Met de introductie van Brownies&downieS is het centrum een stap dichterbij de transformatie naar Full Service Center waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen.

De lunchroom van 190 m² wordt zaterdag officieel geopend door wethouder Ellie Eggengoor van gemeente Nieuwegein en bevindt zich naast kledingwinkels New Yorker en H&M.

Een missie

Brownies&downies is een Nederlandse horecaformule die in 2010 is opgericht in Veghel door Thijs Swinkels. Het bedrijf heeft als missie om mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om mee te werken in de horeca. Brownies&downies telt inmiddels zestig vestigingen in heel Nederland en staat bekend om de gastvrijheid, heerlijke gerechten en ongedwongen sfeer. De organisatie benadrukt de kernwaarden van gastvrij, genieten en groei om inclusiviteit te bevorderen en een positieve impact te hebben op zowel medewerkers als gasten.

Scroll naar boven