Bridges Real Estate koopt Utrechtse kantoorvilla’s en koetshuis

Bridges Real Estate breidt haar vastgoedportefeuille verder uit met de aankoop van drie kantoorvilla’s aan de Maliebaan 25, 27 en 35 en een gerenoveerd koetshuis aan de 2e Korte Baanstraat 7. In het najaar van 2022 voegde het vastgoedbedrijf al twee kantoorvilla’s aan de Maliebaan toe aan de portefeuille, dichtbij het eigen hoofdkantoor op nummer 8.

De panden aan de Maliebaan 25 en 35 beschikken beiden over ca. 650 m² en een stadstuin. Het tussengelegen pand aan de Maliebaan 27 omvat ca. 450 m² en een buitenruimte. Het koetshuis aan de 2e Korte Baanstraat 7 heeft 200 m² oppervlakte en ligt verscholen achter de gevels van de Maliebaan. Alle panden worden op dit moment volledig verhuurd. Bridges Real Estate betaalde volgens gegevens van het Kadaster € 9,7 miljoen voor de panden.

Aanvulling op portefeuille

Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat, heeft al een aantal panden in het Maliekwartier in bezit, waaronder zowel kantoren als woningen. Directeur vastgoed Martijn Bremmer: “Wij zijn altijd op zoek naar karakteristieke panden met een verhaal, in en rondom Utrecht. Deze kantoorvilla’s passen daarom uitstekend bij Bridges.”

De commerciële overdracht werd begeleid door TW Real Estate.

Scroll naar boven