Bridges Real Estate koopt twee panden aan Maliebaan

Bridges Real Estate heeft twee monumentale kantoorvilla’s aangekocht in Utrecht. De karakteristieke panden liggen op een prominente zichtlocatie, vrijwel naast het hoofdkantoor van Bridges Real Estate, dat op nummer 8 gevestigd is.

Met de aankoop van de twee monumentale kantoorvilla’s breidt het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat haar portefeuille in het bruisende Maliekwartier en in Utrecht verder uit. De kantoorvilla’s zijn gelegen aan de Maliebaan 12 en 14 en zijn omstreeks 1860 gebouwd. Ze beschikken over een parkachtige tuin met parkeerplaatsen. De panden zijn te herkennen aan hun statige, roomwitte gevels met originele ornamenten.

Maliebaan 12 omvat 432 m2, is goed onderhouden en beschikt nog over diverse authentieke details uit het einde van de 19e eeuw, zoals stijlkamers en marmeren vloeren. De karakteristieke villa is zeer geschikt voor zowel single als multi tenant gebruik. Bridges onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor verhuur. Maliebaan 14 omvat 957 m2 en is volledig verhuurd aan Stichting VSBfonds, dat een lange historie met de Maliebaan heeft.

De locatie aan de Maliebaan is goed bereikbaar via de rijkswegen A12, A27 en A28. De binnenstad van Utrecht, het Centraal Station en diverse parken zijn op loopafstand.

De verkoper werd commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Scroll naar boven