Brenntag betrekt Rembrandt Park One in Amsterdam

Brenntag, marktleider in de distributie van chemicaliën,  heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de volledige elfde verdieping ter grootte van 1.930 m² van Rembrandt Park One in Amsterdam

Het Duitse Brenntag heeft wereldwijd meer dan 17.500 werknemers en beschikt over een netwerk van meer dan 600 vestigingen in 72 landen. Het kantoor in Amsterdam wordt de thuisbasis voor 200 medewerkers.

Naast het hoofdgebouw van twaalf verdiepingen, bestaat Rembrandt Park One uit een paviljoen met op de begane grond een restaurant met terras aan het water en in het hoofdgebouw een koffiebar en een sportschool, die allemaal publiekelijk toegankelijk worden. Het hoofdgebouw bestaat in totaal uit 25.000 m² kantoorruimte, waarvan een deel nog beschikbaar is.

JLL adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Brenntag is in het huurproces geadviseerd door CBRE. Projectontwikkelaar Boelens de Gruyter ontwikkelt Rembrandt Park One in opdracht van vastgoedinvesteerder Round Hill Capital.

Scroll naar boven