BPD verkoopt winkelruimtes in winkelcentrum Anklaar

BDP heeft 26 winkelunits in winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn verkocht aan Becedo Vastgoed VII, een dochteronderneming van Europa Have.

In totaal gaat het om ruim 5500 m².

Het door BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling ontwikkelde en in oktober 2019 geopende Winkelcentrum Anklaar is 14.000 m² groot en biedt een grote diversiteit aan food en non-food winkels en horeca met onder andere een Albert Heijn XL, Gall & Gall, Blokker een een Kruidvat. Het centrum beschikt over een openbare parkeergarage met 530 parkeerplaatsen waar de eerste 2 uur gratis geparkeerd kan worden. Boven de winkels bevinden zich 60 appartementen waaronder 32 in de middenhuur die in eigendom blijven van het BPD Woningfonds.

Henri Schimmel, ontwikkelingsmanager bij BPD: “Deze verkoop bezegelt een succesvol ontwikkelproces van circa 15 jaar met als resultaat een multifunctioneel en duurzaam centrum voor de wijk Anklaar, het stadsdeel Zevenhuizen en de stad Apeldoorn. Na de overdracht van deze winkelunits blijven wij nog via het BPD Woningfonds als eigenaar van de middenhuur appartementen betrokken bij de toekomst van Anklaar.”

BPD werd bij de verkoop geadviseerd door RemmersVanGorkum Adviseurs en Core Notariaat.

Becedo Vastgoed werd bij de aankoop geadviseerd door Soest & Van Velten.

Scroll naar boven