Boxx Opslag breidt uit in Almere

Boxx Opslag opent zijn derde Almeerse vestiging aan de Jool-Hulstraat.

Het pand dat voorheen het Office Centre kantoor was, wordt nu in een Boxx blauw jasje gehesen. Op deze Boxx-vestiging zal Boxx zowel de verhuur als de verkoop van opslagruimtes gaan verwezenlijken. De verwachting is dat de vestiging in Almere aan de Jool-Hulstraat 24, een van de toplocaties van Boxx wordt, mede doordat het een uitstekende zichtlocatie is.

Boxx Opslagverhuur Almere Jool-Hulstraat is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant aan de zuidwestkant van Almere. De vestiging is zowel met eigen (A6) als openbaar vervoer te bereiken. De vestiging is 2500 m² groot. Naast de vestiging zal Boxx nog een geheel nieuwe hal gaan bouwen van 4000 m² groot. Naast opslagunits voor de verhuur zullen er ook opslagunits verkocht gaan worden.

In Q4 van 2023 zal Boxx Opslag beginnen met de verhuur en verkoop van verschillende soorten opslagunits. In 2024 volgen er nog meer locaties waar Boxx Opslag hetzelfde zal gaan uitrollen

Boxx Opslag Holding is een Nederlands familiebedrijf met 25 locaties, 13 operationeel en 12 in aanbouw. De locaties zijn vooral verdeeld over de randstad.

Boxx Opslag werd bij deze transactie geadviseerd door Uppelschoten Real Estate en van Van Riet Advocaten te Utrecht. Verkoper werd bijgestaan door Sinke Komejan Makelaars.

Scroll naar boven