Bouw 144 middenhuur- en zorgappartementen in RijswijkBuiten gestart

Dura Vermeer ontwikkelt en bouwt 144 duurzame appartementen in Buitenpoort Parkrijk.

In het Rijswijkse project komt een appartementengebouw met 54 appartementen voor het Bouwinvest Residential Fund. Hiervan is 85% bestemd voor het middenhuursegment. Ook komen er een seniorencomplex met 36 woningen én een woonzorglocatie voor het Bouwinvest Healthcare Fund, waarvan 54 zorgstudio’s worden geëxploiteerd door ouderenzorgorganisatie Stichting Cardia.

Op 6 april gaven wethouder Gijs van Malsen (Volkshuisvesting bij de gemeente Rijswijk), Henriëtte Bertels (Voorzitter Raad van Bestuur bij Cardia), Christian Schouten (Head of Dutch Transaction Management bij Bouwinvest) en Raymond de Boer (Directeur bij Dura Vermeer) op de bouwplaats het startsein voor de bouw.

Wonen (met zorg)

In het project komen drie appartementengebouwen: een gebouw met appartementen in het middenhuursegment, een zorggebouw (Hof van Kerstanje) waar Stichting Cardia zorg zal verlenen in een beschutte woonomgeving en een seniorencomplex. Mochten de bewoners van dit seniorencomplex in de toekomst te maken krijgen met een zorgbehoefte, dan zijn de appartementen geschikt om eventuele (thuis-)zorg op afroep te ontvangen vanuit het zorggebouw.

Als alles volgens planning verloopt, wordt de zorglocatie in het derde kwartaal van 2024 opgeleverd.

Scroll naar boven