Boutique-hotel met twintig kamers in centrum ’s-Hertogenbosch

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch opent begin volgend jaar The Saints, een luxueus boutique-hotel.

Het hotel – met twintig kamers en suites, elk met een eigen karakter en stijl – komt op de plek van een voormalig koetshuis en enkele herenhuizen aan Parade 26/29. De panden zijn eigendom van DVG Projecten. De exploitatie van het hotel komt in handen van Martijn Wagemakers en Joost Tuinman.

“Het is een prachtige plek voor een hotel met deze allure”, zegt Wagemakers. “De historische details van de monumentale panden komen straks terug in het hotel en dat combineren we met hedendaagse technologie. Dit nieuwe concept gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de toeristische sector in ’s-Hertogenbosch.”

Voor de realisatie van het nieuwe hotel is nauw samengewerkt met de gemeente ’s-Hertogenbosch. “Bij de gemeente bestond al langere tijd behoefte aan uitbreiding van het bestaande hotelaanbod, met name in het kwalitatief hogere segment”, aldus Wagemakers. “Met de komst van The Saints voldoen we aan deze wens. Eind van dit jaar voltooien we de verbouwing van de panden.” De opening staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024.

Het duo Wagemakers en Tuinman is ook mede-eigenaar van het luxe Amsterdamse boutique-hotel Seven one Seven, dat is gevestigd in een monumentaal pand aan de Prinsengracht.

Scroll naar boven