Borghese Logistics levert pand voor M&G Group in Assen op

Op vrijdag 23 december is de sleutel van het nieuwe pand van M&G Group overgedragen door Borghese Logistics, de ontwikkelaar van het gebouw.

De overige betrokken partijen Pleijsier Bouw, P3 Logistic Parks, de gemeente Assen, Provincie Drenthe, Mies Architectuur, Egeria en M&G Group zijn uitgenodigd om dit heugelijke feit te vieren, inclusief een rondleiding door het gebouw.

Het pand beslaat een oppervlakte van circa 40.000 men in totaal heeft de bouw een jaar geduurd. Het is bestemd voor productie, inclusief een uitgebreide R&D ruimte, kantoren en uiteraard logistiek. Bij de bouw is maximaal ingezet op duurzaamheid en ecologie, iets dat geheel past bij de missie en visie van M&G Group.

In het nieuwe pand langs de A28 in Assen-Zuid brengt M&G Group de productie en distributie van rookgasafvoer-, ventilatie- en warmtepomp-oplossingen onder 1 dak. Het komende jaar staat in het teken van de verhuizing van de productielijnen en kantoren vanuit de oude panden in Assen en Groningen naar de nieuwe locatie.

Scroll naar boven