Bolster Investment Partners huurt kantoorruimte in Parnassus Tower te Amsterdam

Bolster Investment Partners heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van kantoorruimte in het kantoorgebouw Parnassus Tower in Amsterdam.

Het gaat om circa 542 m² die Bolster in gebruik neemt aan Locatellikade 1 te Amsterdam. Het kantoorgebouw daar is een herontwikkeling van ontwikkelende belegger Royal Properties Group, gelegen op de rand van het zakelijke district van Amsterdam, de Zuidas.

Parnassus Tower fungeert als een multitenant kantoorgebouw. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn hoogwaardig opgeleverd en in volledige nieuwstaat. Met de verhuur van deze 12de verdiepingsvloer is er voor de verhuur nog circa 1950 m² kantoorruimte beschikbaar.  
Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model.

Bolster Investment Partners werd door Rockstone begeleid tijdens deze transactie. JLL trad in collegiale samenwerking met P van den Bosch Bedrijfsmakelaars op namens verhuurder RPG Asset Management bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Bolster Investment Partners.

Scroll naar boven