Boelens de Gruyter verwerft zes bedrijfs- en kantoorgebouwen in Den Bosch

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft zijn portefeuille in Brabant uitgebreid met de aankoop van Merin van zes bedrijfs- en kantoorgebouwen op twee locaties in Den Bosch.

De gebouwen op bedrijventerrein De Herven en op het High Tech Park hebben tezamen een oppervlakte van 17.000 m2. De koopprijs bedraagt volgens het Kadaster € 21 mln. “De aankoop van deze objecten is een strategische investering in de toekomst. We streven naar een duurzame exploitatie”, aldus Rogier Rombouts, adjunct-directeur Zuid bij Boelens de Gruyter. “Daarnaast kennen de gebouwen weinig leegstand en liggen ze op locaties die zeer in trek zijn.”

De vijf gebouwen van Campus Blue (10.000 m2), inclusief een parkeerterrein met 247 plekken, bevinden zich op bedrijventerrein De Herven aan de Europalaan, de Amerikastraat en de Reitscheweg. Eén van de gebouwen fungeert als centrale ontmoetingsplek voor huurders en bezoekers, met een openbaar restaurant, meerdere vergaderruimtes en een fitnessruimte. Alle objecten zijn recent gerenoveerd. Ze bieden onderdak aan 53 huurders.

Het pand aan de Hambakenwetering (High Tech Park) betreft een kantoor- en bedrijfsgebouw van 6.700 m2. Het kantoorgebouw is in zijn geheel verhuurd aan ABN Amro en werd in 2015 volledig gerenoveerd. Het aangrenzende bedrijfsgebouw is verhuurd aan CWS Hygiëne Nederland. Huurders en bezoekers parkeren op het eigen parkeerterrein (185 plekken).

De transacties werden begeleid door notarissen van HMK en juristen van Lexence.

Scroll naar boven