Blubase komt naar bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle

Technisch bedrijf Blubase heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor een bedrijfspand op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle.

Het multifunctionele bedrijfscomplex is gelegen op een zichtlocatie aan Siegenstraat 5. Het object omvat 6.320 m² vloeroppervlakte, waarvan 5.480 m² bedrijfsruimte en 840 m² kantoorruimte. Het pand is omgeven door gebruikers als Ikea, DHL, Wehkamp en Picnic.

Blubase, ontstaan uit een fusie tussen Solar Stell en Solar Construct, maakt montagesystemen voor zonnepanelen op daken en is sinds 2021 onderdeel van de Esdec Solar Group. Door de sterk gestegen vraag naar hernieuwbare energie en de populariteit van de montagesystemen van Blubase bij installateurs, groeit het bedrijf flink door. Vandaar dat Blubase op zoek was naar een nieuwe locatie die paste bij deze ambities.

De verhuurder TotaalBED verhuist zelf in het voorjaar van 2023 naar een distributiecentrum dat gerealiseerd wordt op bedrijventerrein H20 bij Hattemerbroek. Vanaf dan kan Blubase het pand betrekken.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Huurder is geadviseerd door 1530 Real Estate.

Scroll naar boven