Beleggersjoint-venture koopt kantoorpanden in Amersfoort , Heerlen en Zwolle

De joint venture van M-Tower Holdings Ltd en Adam Europe Real Estate International heeft haar beleggingsportefeuille in Nederland verder uitgebreid.

Via een separate beleggingsentiteit, SLR Holdings CV, heeft de Joint Venture een vastgoedportefeuille bestaande uit drie kantoorpanden van in totaal circa 25.000 m² vvo aangekocht.

Het Kadaster meldt een totale koopprijs van € 28,4 miljoen. ‘Amersfoort’ is € 11.825.212, ‘Heerlen’ is € 8.885.096 en ‘Zwolle’ is € 7.689.692.) Alle drie de kantoorpanden zijn langjarig verhuurd aan met name overheid gerelateerde partijen (2 van de 3 panden). Het betreft de panden Saturnus 1 te Amersfoort, Dr van Deenweg 1 te Zwolle en Geerstraat 121 te Heerlen

Verkoper is Unifore Real Estate die in deze optrad namens een Britse vermogensbeheerder.

Met deze aankoop hebben M-Tower Holdings Ltd en Adam Europe Real Estate International hun gezamenlijke Nederlandse vastgoed portefeuille verder uitgebreid naar 28 objecten met een totaal metrage van circa 112.500 m² vvo (combinatie kantoren en light industrial).

Het beheer voor deze panden (commercieel en financieel) zal worden ondergebracht bij Property Partners uit Amsterdam.

Koper is in deze transactie geadviseerd door MontFort Real Estate die tevens de hypothecaire financiering bij de HYPO NOE Landesbank für Niederösterreich und Wien AG heeft gearrangeerd. JLL trad op als commercieel adviseur van verkoper.

Scroll naar boven