Beleggers leggen de hand op appartementencomplex De Drees in Amstelveen

Particuliere beleggers Urban Interest, Van Maarschalkerwaart en Rappange kopen appartementencomplex De Drees in Amstelveen.

Een consortium van drie particuliere beleggers koopt 66 appartementen en een bedrijfsruimte, gelegen aan de Doctor Willem Dreesweg in Amstelveen. Verkoper is Achmea Real Estate, dat optreedt namens een van zijn institutionele klanten.

Het betreft een complex van elf woonlagen, gebouwd in 1988 en bestaat uit driekamerappartementen van gemiddeld 72 m². Het merendeel van appartementen heeft een EPC-label B. Het gebouw is juridisch gesplitst maar nog niet individueel verkocht.

Groene EPC-labels

‘De goede uitstraling, courante plattegronden, met ruime buitenruimtes en groene EPC-labels, maken het complex geschikt voor verschillende beleggingsstrategieën,’ aldus verkopend makelaar Jorn Thoomes van TND real estate.

CCO Urban Interest, Barbara Westrik, namens kopers: ‘Samen met onze partners zijn wij verheugd dat dit courante complex aan onze portefeuilles wordt toegevoegd. De ligging is zeer goed in een gewilde wijk in Amstelveen, tegenover winkelcentrum Middenhoven en de tramhalte.’

Verkoper Achmea Real Estate is juridisch geadviseerd door Core Notariaat. TND real estate heeft deze transactie commercieel namens verkoper begeleid.

Scroll naar boven