Belegger koopt grond in Borne

Een belegger heeft het perceel bouwgrond aan de Morseltoven 12 op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne/Hengelo gekocht.

Op de bouwkavel van 10.000 m² zal een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex worden gerealiseerd. Het Kadaster meldt dat de grond voor € 1,936 mln is aangekocht door Baldr Real Estate IV.

Het logistieke centrum krijgt een oppervlakte van 7900 m² en wordt onderverdeeld in verschillende hallen, die onderling schakelbaar zijn. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt 12,20 meter en is voorzien van 10 loading docks. Op eigen terrein zal plek zijn voor ruim 70 auto’s.

Het logistieke bedrijfspand met bedrijfsruimte en kantoren komt op een zichtlocatie vanaf de Amerikalaan. Het betreft een built-to-suit ontwikkeling; in overleg met geïnteresseerde kandidaten kan het gebouw en ontwerp nog geheel naar wens van de gebruiker aangepast worden. Het is mogelijk om het geheel of in delen te huren.

Bedrijventerrein De Veldkamp is hét epicentrum van de Twentse bedrijventerreinen. Het terrein ligt aan de A1 en A35, heeft een directe aansluiting op de afslag Borne-West en er is een goede aansluiting met Hengelo en Borne.

Boers & Lem adviseerde de koper bij deze transactie.

Scroll naar boven