Bedrijfsruimtes in Almelo en Enter verhuurd

Koninklijke Post NL heeft de vrijstaande locatie aan de Van Weerden Poelmanweg 7 in Almelo, bestaande uit een bedrijfsruimte van 1750 m² en 500 m² kantoorruimte, gehuurd. De huurovereenkomst gaat in op 15 juni 2023.

Uniek Makelaars heeft namens Vastned aan de Grotestraat 83-85 te Almelo bemiddeld bij de verhuur van 250 m² winkelruimte op de begane grond. Huurder is Van Dal Mannenmode en de huurovereenkomst zal ingaan per 1 september 2023 voor een periode 5 jaar.

Aan de Grotestraat 64 te Almelo werd 215 m² winkelruimte met ca. 60 m² magazijn verhuurd aan Boekenvoordeel voor een periode van 5 jaar. Jacobs van der Meij trad op namens huurder.

Namens de eigenaar is voor de verhuur van de Vonderweg 33 te Enter bemiddeld bij een nieuwe huurovereenkomst met Klaas & Terlouw (specialist in Jaguar en Land Rover) voor 1636 m² werkplaats-/showroom en kantoorruimte voor een periode van 10 jaar.

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft bemiddeld namens de Jumbo Supermarkt organisatie bij de aankoop bemiddeling van een volledig verhuurd bedrijfs-/ woonobject aan de Gronausestraat 22-24-24A-24B te Losser. Dit betreffen 2 verhuurde woningen, een tweetal verhuurde garages en een verhuurd winkelpand op een perceel van 1.004 m². Straatman Makelaars trad op namens verkoopster.

In de dorpskern van Losser, op de hoek Gronausestraat-Muchteweg, is de verkoop van de Gronausestraat 20  begeleid. De winkelruimte is gelegen op de begane grond, heeft een oppervlakte van ca. 415 m² en is gelegen op een absolute zichtlocatie. De koopovereenkomst is gesloten met een tweetal particuliere beleggers en de overdracht staat gepland voor 1 augustus 2023.

Aan de Vennekesgaarden 63 – 67 te Rijssen is een maatschappelijke ruimte verhuurd aan Mondzorgcentrum Rijssen. Het object heeft een totale oppervlakte van ca. 950 m², de huurprijs bedraagt € 85.000 per jaar en het huurcontract is aangegaan voor de duur van tien jaar.

Aan het Westeinde 48D te Vriezenveen is namens een particuliere belegger een winkelruimte van 121 m² verhuurd aan Eenmanszaak Barbershop Nijverdal. De huurovereenkomst is aangegaan voor de duur van 2 + 3 jaar.

Scroll naar boven