Bedrijfspand in Merwedekanaalzone in Utrecht verhuurd

Borghese Real Estate en Duqer verhuren tijdelijk een bedrijfsruimte aan de Eendrachtlaan 80 in Utrecht aan The Sport Box, Peakz Padel en Workloft. 

Het bedrijfspand heeft 2000 m² bedrijfsruimte en 5000 m² buitenterrein. 

The Sport Box en Peakz Padel gaan een nieuwe sportlocatie realiseren. De indoorhal biedt ruimte voor 2 beachvolleybalvelden en 9 padelbanen (4 binnen, 5 buiten). Naast de sportvelden is er een aparte ruimte voor sanitair en kleedkamers. De buitenruimte wordt ook benut voor padelbanen en een klein terras, daarnaast is er ruimte voor andere sportactiviteiten en is er ruimte om auto’s en fietsen te parkeren. 

In het bijgelegen kantoorpand opent WorkLoft een community-gedreven co-working concept. Hier kunnen zzp’ers, ondernemers en bedrijven elkaar ontmoeten en op flexibele basis werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimte huren. 

Merwedekanaalzone deelgebied 6 verandert de komende jaren stap voor stap in een gemengde stadswijk met ruimte voor wonen, werken en verblijven/recreëren. Er komt een mix van huur- en koopwoningen voor starters, gezinnen, ouderen en alleenstaanden. Daarnaast komen er winkels, horeca, kantoren, scholen en gezondheidszorg voor de nieuwe en de huidige bewoners van de stad. 

Scroll naar boven